Σύστημα σφουγγαρίσματος με περιστρεφόμενη σφουγγαρίστρα με 2 κεφαλές και μεταλλικό κάδο - Μπλε

Ειδική Τιμή 9,78 € Regular Price 14,68 €
Προσωρινά μη διαθέσιμο
SKU
53890

Το καλύτερο σύστημα σφουγγαρίσματος για γρήγορο και αποτελεσματικό σφουγγάρισμα σε όλο το σπίτι!Αποτελείται από μια σφουγγαρίστρα με 2 κεφαλές μικροϊνών που περιστρέφεται και ένα πλαστικό κουβά με κάδο για το στράγγισμα.

Η σφουγγαρίστρα κάνει πλήρη περιστροφή 360o μέσα στον κάδο και στραγγίζει χωρίς να κρατά περιττά νερά, προστατεύοντας τα πατώματά σας! 

Χάρη στην ειδικά σχεδιασμένη κεφαλή της φτάνει ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία του σπιτιού, ενώ αποτελείται από μικροΐνες που σφουγγαρίζουν άριστα κάθε τύπο πατώματος. 

Στον κάδο για το στράγγισμα τοποθετείτε τη σφουγγαρίστρα και πιέζετε ελαφρά προς τα κάτω. Με αυτό τον τρόπο περιστρέφεται και στραγγίζει, απομακρύνοντας τα περιττά νέρα. 

Ο κουβάς είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ανθεκτικό μέταλλο, ιδανικό για καθημερινή χρήση, ενώ διαθέτει λαβή για να τον μεταφέρετε εύκολα σε όλο το σπίτι κατά τη διάρκεια του σφουγγαρίσματος. 

Το κοντάρι της σφουγγαρίστρας είναι από ανθεκτικό μέταλλο και έχει μήκος 108 εκατοστά (φτάνει τα 78 εκατοστά στο στύψιμο).

Χαρακτηριστικά :

Σφουγγαρίστρα: 

Μήκος ινών: 10 εκατοστά
Μήκος κονταριού: 78-108 εκατοστά
Διάμετρος κεφαλής: 16,5 εκατοστά

Κουβάς :

45 x 27.5 x 23 εκατοστά (Μήκος x Πλάτος x Ύψος)

Διάμετρος κάδου στυψίματος: 20 εκατοστά

Η συσκευασία περιλαμβάνει :

τον κουβά, το κοντάρι σφουγγαρίσματος και 2 κεφαλές μικροϊνών για τη σφουγγαρίστρα.